Hi! Leuk dat je nieuwsgierig bent wie er achter Pinkvibes Jewellery zit. Ik ben Ylze de Groot, 28 jaar oud en woon in Friesland. Ik ben gek op, hoe kan het ook anders,  sieraden! Maar dat is niet alles. Naast een passie voor sieraden en mode, heb ik ook een passie voor content creatie, grafisch design, fotografie en online marketing.

In 2016 heb ik mijn Bachelor Communicatie gehaald, een opleiding die absoluut bij mij paste. Al vanaf dat ik een jaar of 10 was maakte ik websites (Kindertent!), blends in Photoshop (van mijn favoriete popsterren) en zat ik zelfs al met HTML codes te spelen. Ik kocht vroeger al sieraden in, maakte er foto's van en verkocht deze dan weer aan klasgenootjes. 

Door de jaren heen begon ik me steeds meer te ontwikkelen en tijdens mijn studie kwam ik er al gauw achter dat ik 'later als ik groot was' iets voor mijzelf zou willen beginnen. En zo ben ik Pinkvibes Jewellery gestart, waarin ik al mijn passies kan combineren. Because dreams don't work unless you do. Naast het maken van sieraden ben ik ook gek op festivals, Ibiza, Valencia, zonsondergangen en lekker eten.
Wil je hier meer van zien? Volg mij dan op Instagram. 
@YLZEDEGROOT 

© 2020 - 2022 Pinkvibes Jewellery | Kwalitatieve, betaalbare sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel